Nyheder
Naurbjerg
Trafiksanering...
Nærheden Byggemodning Fase 3
Projektet i Nærheden omfatter både vejetablerings-...
Trekroner område 29
Byggemodning...
Bildsø Strand
Slagelse Kommune har besluttet at kloakere sommerh...

 

Begyndelsen

Gorm Hansen A/S blev etableret i 1970, og har i over 45 år konsolideret sin status som velrenommeret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Virksomheden har i de forløbne år udført anlægsarbejder af alle størrelser for såvel offentlige instanser samt for private virksomheder.

Vi beskæftiger mere end 60 medarbejdere inden for vores kernekompetenceområde, som primært er jord-, afvandings- og belægningsarbejder. Opgaverne vi løser spænder bredt - fra motorvejsanlæg over større naturopretningsopgaver, til den mere traditionelle byggemodning.

Virksomhedens mangeårige erfaring med anlægsopgaver på Sjælland, og i en årrække i det tidligere Østtyskland ifm. murens fald, gør, at vi kan håndtere anlægsopgaver af alle typer. Med mere end 45 års erfaring i branchen er referencelisten lang.

Kvalitet er et centralt og naturligt indarbejdet element i det daglige arbejde. Alle opgaver styres med eget kvalitetssikringssystem, tilpasset de enkelte projekter. Vi sætter en ære i at aflevere et færdigt stykke arbejde til den aftalte tid i den aftalte kvalitet, og en af vores største styrker er projektgranskning til glæde for såvel bygherre som for os.

Vores mangeårige tilstedeværelse i entreprenørbranchen har givet mulighed for at udbygge og tilpasse maskinpark og forretning i et sundt tempo, således at vi sikrer en fortsat udbygning og udvikling af kundekredsen. Derfor investerer Gorm Hansen A/S hele tiden aktivt og fremadrettet. Nye som eksisterende kunder har hermed sikkerhed for, at vi kan gå til enhver opgave med samme høje kvalitet, som vi altid har været kendt for.

 

Gorm Hansen & Søn A/S - Øde Hastrupvej 12, 4000 Roskilde. - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk