Logo-GormHansen

Nyheder

Nyhedsoverskrift:

50+2-års jubilæum - Tak for festen!

Publiceringsdato:
12. sep 2022
Kort Text:
Det blev en mindeværdig dag, da vi d. 9. september
Nyhedstekst:

Fredag d. 9. september kunne man i området omkring vores hovedkontor på Lykkegårdsvej 11 i udkanten af Roskilde fornemme en særdeles festlig atmosfære. Vejene og parkeringspladserne omkring var godt fyldt op og musikken gjaldede derudaf. Vi hos Gorm Hansen A/S fejrede nemlig vores coronaforsinkede jubilæum, der derfor var blevet til 50+2 år.


Hele vores materialeplads var i dagens anledning omdannet til en stor festplads med telte, foodtrucks, scene og mange andre aktiviteter. Der manglede bestemt ikke noget i det pragtfulde sensommervejr.


Op imod 500 personer svingede forbi vores arrangementet og forhåbentligt ingen gik forgæves. Vores mange gæster kunne udover den lækre mad og de kolde øl og sodavand nyde et bredt underholdningsprogram fra pladsens hovedscene.


Vores stifter Gorm Hansen og vores nuværende direktør Morten Hovmøller stillede op og fortalte hele firmaets historie fra 1970 og frem til i dag.


Derudover indtog byrådsmedlem og formand for erhvervsudvalget i Roskilde Kommune Lars Lindskov talerstolen og talte om kommunens erhvervsliv, og betydningen af virksomheder som os.


Det blev også til store musikalske oplevelser. Første spillede Zididada op til dans og fællessang. Som afslutning på dagen gik legendariske Peter A.G. på scenen og skabte med sine karakteristiske bevægelse og genkendelig stemme en nærmest euforisk atmosfære.


Dagen blev rundet af med et stort internt efterparty, hvor der blev festet igennem til den helt store guldmedalje.


Det var alt i alt en fantastisk og mindeværdig dag i dejligt selskab. Tusind tak til alle for gøre dagen helt speciel og unik.

Gorm Hansen A/S - Lykkegårdsvej 11, 4000 Roskilde - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk