Logo-GormHansen

Miljø og bæredygtighed


Miljø og bærdygtighed

Gorm Hansen A/S har en masse tiltag, der tilgodeser miljø og bæredygtighed i forbindelse med vores daglige arbejde. Med en konstant opdateret maskinpark er vi altid i besiddelse af de nyeste og mest miljørigtige maskiner. Alle vores maskiner kører på syntetisk olie og miljørigtigt diesel med lavt svovlindhold. For yderligere besparelse tilfører vi AdBlue. Derudover er der monteret oliefyr i maskiner, hvilket gør at tomgangskørsel begrænses.


Med hensyn til de mindre maskiner såsom pladevibratorer og stampere, er vi også meget omhyggelige angående brugen af det rette brændstof. Vi bruger Aspen-brændstof, hvor olien er lavet på majsprodukter og dermed er mere miljøvenligt.
Vores biler udvælgelse altid efter den nødvendige motorkraft og brændstofforbrug. Arbejdsgangen planlægges på den mest optimale måde, så vi undgår unødigt kørselsspild. Er muligheden til det, bliver der arrangeret samkørselsordninger imellem vores medarbejdere, så brændstofforbruget yderligere mindskes.


I stort set alle vores skurvogne benytter vi luft-til-luft-varmepumper fremfor elvarme. I skurvognene er der også automatisk tænd/sluk-funktion, så der kun er lys, hvor der også opholder sig mennesker.


I det omfang hvor det er muligt, bruger vi genbrugsjord i produktionen. I tilfælde af overskudjord på den aktuelle sag, vil vi forslå bygherren, at jorden bliver genanvendt på pladsen, så der ikke bruges unødigt brændstof på at bortkøre overskudsjorden. Kan dette ikke lade sig gøre, prioriterer vi, at overskudsjorden bliver bortkørt kortest muligt. Vi vil altid forslå bygherren, at genbrugsmateriel bruges til vejopbygning m.m.Gorm Hansen A/S - Lykkegårdsvej 11, 4000 Roskilde - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk