Logo-GormHansen

Nyheder

Nyhedsoverskrift:

COVID-19-UDMELDING

Publiceringsdato:
13. mar 2020
Kort Text:
Udmelding omkring coronavirus
Nyhedstekst:

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi i Danmark og verden generelt befinder os i en yderst alvorlig og heldigvis sjælden situation. Derfor har vi hos Gorm Hansen brugt de seneste par dage på at afklare, hvordan vi vil håndtere den kommende periode.


”Vi skal minimere aktiviteten mest muligt. Men uden at sætte Danmark helt i stå.”


Sådan sagde statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde onsdag aften. Hos Gorm Hansen føler vi, at vi har et stort medansvar i forhold til at holde den danske økonomi i gang. Samtidig har vi også et stort ansvar i forhold til at mindske smitten af coronavirusset. Vi vil derfor i den kommende tid fortsætte vores produktion, men tage de nødvendige forholdsregler.


Vi har meldt nogle klare retningslinjer ud til vores medarbejder, om hvordan vi i den kommende tid skal arbejde uden at udsætte hinanden for nogen som helst smittefare.


Vi tager denne specielle situation meget alvorligt og bakker 100% op omkring myndighedernes anbefalinger. Udviklingen bliver fulgt tæt, og vi vil tilrette vores dagligdag, hvis der bliver meldt noget nyt ud.


Hos Gorm Hansen er vi slet ikke i tvivl om, at vi alle nok skal komme godt igennem den næste periode, så længe vi tager det rette hensyn og de nødvendige forbehold.


Til sidst vil vi blot ønske alle smittede rigtig god bedring og opfordre alle til at passe ekstra meget på hinanden.  

Teknologisk-Institut-2
DB
Gorm Hansen - Lykkegårdsvej 11, 4000 Roskilde - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk