Logo-GormHansen

Nyheder

Nyhedsoverskrift:

Gorm Hansen A/S vinder Favrholm-udbud

Publiceringsdato:
04. jul 2022
Kort Text:
Vi skal udføre stamvej og naturområde i den kommende Hillerød-bydel Favrholm.
Nyhedstekst:

Der er godt gang i byudviklingen af Hillerød. I løbet af de kommende år vil bydelen Favrholm skyde op i Hillerøds sydlige ende.


Favrholm bliver en bydel med både boliger og erhvervsliv. Derudover vil bydelen indeholde masser af kultur- og idrætstilbud samt grønne, rekreative områder. Når hele bydelen i fremtiden står klar, vil det være med ca. 4.000 boliger og godt 10.000 arbejdspladser.


Roskilde-entreprenør udfører landskab og stamvej


Inden længe begynder anlægsarbejdet med bydelen for alvor. Roskilde-firmaet Gorm Hansen A/S har vundet et større udbud omhandlende etablering af ny stamvej til det kommende erhvervsområde samt et stort naturområde.


Hos Gorm Hansen A/S vækker det vundne udbud stor glæde, og direktør Morten Hovmøller er meget glad for det nye projekt.


- Vi er utroligt stolte over at få muligheden for at være med på så spændende et projekt. Favrholm er et meget interessant byudviklingsprojekt, som vi glæder os til at sætte vores præg på, siger Morten Hovmøller.


Stort jordarbejde


I forbindelse med etablering af naturområdet skal der udføres en række bassiner og vandløb, der skal håndtere regnvand og være med til at skybrudssikre området. Dermed vil der være tale om et stykke jordarbejde i den helt store liga, hvilket lige falder i entreprenørens ånd.


- Igennem hele vores levetid har vi været stolt jordentreprenør og specialiseret os indenfor større stykker jordhåndtering. I Hillerød får vi i den grad brug for trække på vores spidskompetencer, og det er vi helt klar til, lyder det fra Morten Hovmøller.


Begejstringen for den store jordhåndtering deles af Nikolai Larsen, der er Gorm Hansen A/S´ projektleder på arbejdet.


- Det bliver uden tvivl en stor opgave, som vi skal løfte, men vi har gjort det mange gange før, så jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har de helt rette kompetencer til at udføre et projekt af høj kvalitet. Jeg glæder mig sådan set mest af alt til at komme i gang og se en ny bydel udvikle sig, siger Nikolai Larsen.

Gorm Hansen A/S - Lykkegårdsvej 11, 4000 Roskilde - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk