Logo-GormHansen

Nyheder

Nyhedsoverskrift:

Dozer hentet i Norge

Publiceringsdato:
23. sep 2022
Kort Text:
Vi måtte helt op til Norge for at finde en dozer.
Nyhedstekst:

Tidligere på året stod vi i det, man kan kalde for lidt af et luksusproblem. Vi havde netop vundet en stor opgave omhandlende byudvikling af den kommende Hillerød-bydel Favrholm. Projektet omfatter bl.a. etablering af et nyt, stort naturområde med flere bassiner og vandløb, hvilket dermed er lig med massive mængder jordflytning.


Med et så stort jordprojekt i pipelinen var det  en nødvendighed for os at leje en dozer, hvilket hurtigt viste sig at være en udfordring. Vi havde store problemer med at finde en langsigtet, holdbar løsning med en maskine af rette kaliber. Derfor tog vi en beslutning om at skaffe vores egen.


- Vi har altid været jordentreprenør og udført store stykker jordarbejde. Derfor var projektet i Hillerød en perfekt anledning til igen at få egen dozer i vores maskinpark, fortæller direktør hos Gorm Hansen A/S Morten Hovmøller.


Markedet for dozere i Danmark er smalt og leveringstiden er lang. Vi måtte derfor udvide vores horisont. Efter en solid undersøgelsesproces lykkedes det os at finde en CAT D6XE´er helt oppe i det nordligste af Norges fastland. På baggrund af gode forhandlinger fik vi relativt relativt hurtigt ordnet papirarbejdet og handlen blev en realitet.


- Det var selvfølgelig en speciel situation, så vi måtte tænke lidt ud af boksen, og jeg synes vi er endt med at gøre en rigtig god handel, lyder det fra Morten Hovmøller.


Herefter blev dozeren transporteret hele vejen ned igennem Skandinavien inden den ankom til vores hovedkontor. Siden da er dozeren kommet til Hillerød, hvor den allerede nu har vist sin store værdi på Favrholm-projektet.  

Gorm Hansen A/S - Lykkegårdsvej 11, 4000 Roskilde - Tlf.: 4636 4167 - CVR: 17827987 - Mail: ghs@gorm-hansen.dk